In deze agenda vind u de lezingen, workshops en speciale avonden die bij ICMC De Bron worden georganiseerd. Deze activiteiten hebben altijd betrekking op gezondheid, vitaliteit en inspiratie.

Elke donderdag

19:30 – 20:30 en
20:30 – 21:30

Meditatieavond

Meditatie is één van de meest duurzame manieren om (innerlijke) vrede en geluk in je leven te garanderen. De meditatieavonden zijn bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een manier om meer rust, vreugde en (geestelijke) ruimte te creëren in een hectisch leven en om dichter bij zichzelf te komen. 

Lees meer!          Schrijf je in!

5 Februari

Dinsdag

19:30 – 21:30 uur

Introductie Integrative Medicine

Are you looking for medical and wellness professionals who take the time to listen to your health-related needs; who truly want to help you identify the source of your ailments so that they can be tackled more efficiently? The team members at ICMC De Bron combine their very diverse knowledge and techniques to make you feel better and embrace a healthier lifestyle.

You are cordially invited to a presentation in English about the services of Integrative Complementary Health Centre ICMC De Bron.

Schrijf je in!

10 Februari

Zondag

13:00 – 17:30 uur

Gluren bij de Buren

ICMC De Bron verbindt graag gezondheid met kunst en muziek. Onze ‘huiskamer’, maar ook vele andere huiskamers in Den Haag veranderen voor een dag in echte podia, voor zeer intieme optredens van verschillende lokale talenten. Door de hele stad kun je genieten van singer-songwriters, theatermakers, koren, noem maar op. Er zijn telkens acts van circa 30 minuten, die je gratis kunt bezoeken.

In onze huiskamer ontvangen we met plezier de  jazz band Smooch voor een relaxte middag jazz.

Klik hier voor een Youtube impressie!          Gratis entree. Inschrijven niet nodig. Wees welkom!

19 februari

Dinsdag

19:30 -21:30

Lezing Blaasontsteking en andere problemen

Vele mensen hebben in hun dagelijks leven te maken met bekende klachten zoals schimmelnagels, blaasontsteking, vaginale candidaklachten, overgewicht en huidproblemen. 

In samenwerking met Drogisterij Homeopathie Benoordenhout organiseren we een lezing over deze klachten. De heer Joshua Naarden, Moonscha Therapeut en gespecialiseerd in darmproblematiek zal ons meevoeren in de oorzaken, samenhang met verschillende aspecten en mogelijke behandelingen. De nadruk zal daarbij liggen op blaasontsteking en vaginale candidaklachten.

Schrijf je in!

6 Maart (start)

Woensdag (8 weken)

19:30 -21:30

Cursus Mindfulness

De wereld waarin wij leven, draait in een bijzonder hoog tempo. Mensen stellen alsmaar hogere eisen aan zichzelf en hun omgeving. Iedereen gaat op zijn eigen manier om met dit levenstempo en de uitdagingen die het biedt.

Mindfulness kan een effectief hulpmiddel zijn om te midden van alle hectiek je rust en persoonlijke balans te behouden. Je leert op een andere, meer effectieve manier omgaan met beperkende gedachtepatronen en overheersende gevoelens. Hierdoor krijg je als vanzelf meer toegang tot positieve gemoedstoestanden, leef je meer in het huidige moment, waardoor je de kwaliteit van je leven kunt verhogen.

Lees meer!          Schrijf je in!

21 Juni

Vrijdag

13:00 -16:30

Workshop: Herstellen Na Sepsis

Hebt u een sepsis (bloedvergiftiging) doorgemaakt en loopt u tegen allerlei klachten aan? Deze workshop biedt u actuele informatie en praktische handreikingen die echt een verschil kunnen maken bij het herstel.
De workshop is bedoeld voor iedereen die korter of langer geleden een sepsis heeft doorgemaakt, met of zonder intensive care-opname. In al deze gevallen bent u van harte welkom.

Lees meer!          Schrijf je in!