In deze agenda vind u de lezingen, workshops en speciale avonden die bij ICMC De Bron worden georganiseerd. Deze activiteiten hebben altijd betrekking op gezondheid, vitaliteit en inspiratie.

Elke donderdag

19:30 – 20:30 en
20:30 – 21:30

Meditatieavond

Meditatie is één van de meest duurzame manieren om (innerlijke) vrede en geluk in je leven te garanderen. De meditatieavonden zijn bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een manier om meer rust, vreugde en (geestelijke) ruimte te creëren in een hectisch leven en om dichter bij zichzelf te komen. 

Lees meer!          Schrijf je in!

8 Mei (start)

Woensdag (8 weken)

19:30 -21:30

Cursus Mindfulness

De wereld waarin wij leven, draait in een bijzonder hoog tempo. Mensen stellen alsmaar hogere eisen aan zichzelf en hun omgeving. Iedereen gaat op zijn eigen manier om met dit levenstempo en de uitdagingen die het biedt.

Mindfulness kan een effectief hulpmiddel zijn om te midden van alle hectiek je rust en persoonlijke balans te behouden. Je leert op een andere, meer effectieve manier omgaan met beperkende gedachtepatronen en overheersende gevoelens. Hierdoor krijg je als vanzelf meer toegang tot positieve gemoedstoestanden, leef je meer in het huidige moment, waardoor je de kwaliteit van je leven kunt verhogen.

Lees meer!          Schrijf je in!

18 Mei

Zaterdag

10:00 -16::00

Open huis

ICMC De Bron is een gezondheidscentrum met een geheel eigen visie op gezondheid en vitaliteit en heeft een bijzondere, integrale aanpak van fysieke en geestelijke klachten. En dat willen we graag uitdragen!

Wij zetten onze deuren weer wagenwijd open voor iedereen die geïnteresseerd is en graag eens een kijkje binnen wil nemen. Ons team met onder meer artsen, psychologen, lichaamstherapeuten, energetisch therapeut, homeopaat, acupuncturist, psychosociaal therapeuten en coaches) is aanwezig voor uitleg en demonstraties. 

Neem gerust familie, vrienden en kennissen mee. De koffie/thee staat klaar. U bent van harte welkom!

Lees mer

21 Juni

Vrijdag

13:00 -16:30

Workshop: Herstellen Na Sepsis

Hebt u een sepsis (bloedvergiftiging) doorgemaakt en loopt u tegen allerlei klachten aan? Deze workshop biedt u actuele informatie en praktische handreikingen die echt een verschil kunnen maken bij het herstel.
De workshop is bedoeld voor iedereen die korter of langer geleden een sepsis heeft doorgemaakt, met of zonder intensive care-opname. In al deze gevallen bent u van harte welkom.

Lees meer!          Schrijf je in!