André ten Have

Personal Life Coach / Executive Coach

André ten Have - Personal Life Coach

 

In ruim 35 jaar heb ik als verandermanager en management / executive coach vele organisaties en individuele personen begeleid bij het realiseren van de gewenste veranderingen en (persoonlijke) ontwikkeling. Momenteel werk ik alleen als Personal Life Coach. Daarbij ondersteun ik met heel veel plezier mensen die meer willen halen uit de eigen kwaliteiten en talenten en/of die willen werken aan een duurzame verbetering van de eigen balans in het leven (privé en werk).

Je kunt meer dan je zelf denkt!

Ik ben ervan overtuigd dat de mens meer kan dan hij zelf denkt. Coaching is voor mij dan ook niet het aanleren van trucjes. Het gaat over authenticiteit en het optimaal gebruiken van eigen kwaliteiten en talenten. Het is vooral investeren in en werken aan jezelf. Soms is de balans verstoord, wordt je door iets belemmerd, voel je je niet gezien of gehoord, ervaar je (te) grote stress en moet je jouw eigen grenzen beter bewaken. Dan lukt het even niet om de eigen kwaliteiten en talenten ten volle te benutten. Ik bied je dan graag mijn ondersteuning.

Ik loop een stukje met je op

Met al mijn persoonlijke bagage ga ik graag samen met jou op pad en loop ik als coach een stukje met je mee, op weg naar jouw doel. Ieder mens is uniek. Wat mij betreft is er dus ook geen standaard aanpak voor coaching. Wat voor de één werkt hoeft voor de ander niet persé ook te werken. Ik ga uit van de situatie en behoeften van de cliënt en werk daarmee zeer persoonsgericht. Vanuit een intense interpersoonlijke connectie gaan we op zoek naar antwoorden op jouw vragen. Om samen deze antwoorden te vinden is vertrouwen, openheid en een goede ‘klik’ natuurlijk een eerste vereiste.

Mijn bagage

Met mijn achtergrond, (werk)ervaringen en studies Bedrijfskundige Economie (Erasmus) en Productie & Logistiek (APICS-USA) neem ik behoorlijk wat bagage mee. Daarnaast heb ik een aantal jaren geleden een post-HBO opleiding toegepaste psychologie (Phoenix) afgerond. Vanuit ambachtelijkheid en vakmanschap combineer ik in mijn werk graag methoden en technieken uit onder meer de NLP, Transactionele Analyse, Lichaamswerk en Systemisch Werken.


Een mens die lekker in zijn vel zit is veel gelukkiger, heeft regie over zijn eigen situatie, staat krachtiger in het leven, voelt meer passie, laat zich gemakkelijker inspireren en ziet het leven als een uitdagend en spannend avontuur.