Charlotte Baan

Loopbaancoach en Sollicitatieadviseur

Charlotte Baan - Loopbaancoach en Sollicitatieadviseur

 

Wat mij, als Loopbaancoach en Sollicitatieadviseur, drijft is mijn oprechte interesse voor mensen en hen in contact te brengen met hun innerlijke kracht. Ik geloof in de kracht van mensen en help hen graag die kracht te ontdekken. Ik geloof ook in de kracht van werk en ondersteun ik met veel plezier mensen bij het ondernemen op de arbeidsmarkt zodat zij (weer) kunnen deelnemen, een bijdrage kunnen leveren en zich verder kunnen ontwikkelen.

Samen op onderzoek

Vanuit belangstelling voor mensen richt ik mij, samen met de cliënt, op het (her)vinden van de baan die bij hen past en haalbaar is. Het doel van het traject is zicht te krijgen op de verdere ontwikkeling en de stappen te zetten die daarvoor nodig zijn. Zingeving en vitaliteit zijn belangrijke aspecten van mijn manier van werken. Ik ben een denker in mogelijkheden en ik werk vanuit de overtuiging dat wat je aandacht geeft, groeit. Mijn stijl kenmerkt zich door de combinatie van inlevingsvermogen met een zakelijke en resultaatgerichte inslag.

Specialismen
  • Individuele loopbaanadvies & coaching;
  • Persoonlijke presentaties, Verhoog je Gunfactor;
  • Outplacement: Van Verwerken naar Netwerken;
  • Jobcoaching: “Hoe krijg ik die baan die ik hebben wil”;
  • Jobcoaching: Arbeidsmarktverkenning en benadering;
  • Loopbaan heroriëntatie-, sollicitatie-, Netwerk- en LinkedIn Trainingen;
  • Ondersteuning bij het maken van een onderscheidend CV en het schrijven van een pakkende sollicitatiebrief.
Mijn bagage

Ruim 25 jaar werkervaring in de dynamische wereld van mens en werk. Ik heb het hele in-, door- en uitstroomproces van mensen in verschillende levensfasen gevolgd en begeleid. In de functies van intermediair / manager in de commerciële arbeidsbemiddeling en als loopbaan- en mobiliteitsadviseur heb ik voor diverse organisaties gewerkt. Hierdoor heb ik veel ervaring met het begeleiden van deelnemers, zowel collectief als individueel, naar nieuwe mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Trajecten zijn gericht op loopbaanadvies en jobcoaching en altijd maatwerk.

Ik heb een achtergrond in de Jungiaanse Psychologie en ben post-HBO opgeleid tot loopbaanadviseur. Ik ben CMI-B en Nolec gecertificeerd.EFT (Emotioneel Freedom Techniques) en MIR (Mentale Intuïtieve Reset) zijn onder meer de methoden die ik inzet om met jou tot de kern te komen en je kunnen helpen bij het bepalen van jouw visie en missie.


We kunnen de wind niet veranderen, maar de stand van de zeilen bepalen we zelf!