Connie Brandhof

Voetzone Reflexoloog en Ontspanningsmasseur

Connie Brandhof - Voetzone Reflexloog en OntspanningsmasseurAl heel lang ben ik gefascineerd geraakt door de helende werking van ontspanning. Zeker in deze tijden met veel tijdsdruk, volle agenda’s en ontmoetingen die alleen maar op afspraak gemaakt kunnen worden, gunt de mens zich (te) weinig tijd voor ontspanning en rust. Vaak resulteert dit in onnodig veel stress, burn out en lichamelijke klachten.

Met voetzone reflexologie, ontspanningsmassage en endermologie heb ik jarenlange ervaring in mijn eigen praktijk, maar ook in samenwerkingsverbanden zoals bij ICMC De Bron.

Voetzone Reflexologie

Voetreflexologie is een uitstekende manier om iemand te laten ontspannen. Naast het rustgevende en ontspannende karakter spoort deze therapie ook de zwakke plekken op in het lichaam en stimuleert het de verbetering van deze punten. Bij voetreflexologie en ontspanningsmassage werk ik met etherische oliën. Deze oliën hebben een therapeutische werking en worden vrijwel direct via de huid in het lichaam opgenomen. Reeds in het oude testament wordt veelvuldig melding gemaakt van het gebruik van etherische oliën.

Endermologie

Endermologie is een bindweefselmassage die wordt uitgevoerd met een mechanisch apparaat. Het is een heerlijk ontspannende behandeling die het huidweefsel diep masseert en de afvoer van afvalstoffen stimuleert. In langere sessies wordt ook het plaatselijk vetweefsel afgebroken.


Als het om ontspanning gaat bent u bij mij ‘in goede handen’!