Gewicht in Evenwicht

 

Gewichts management programma: Gewicht in Evenwicht!

 

ACHTERGROND

Je bent te zwaar en je hebt alles al geprobeerd om af te vallen. Je beweegt genoeg, eet gezond en niet te veel. Toch lukt het je maar niet om jouw gewenste gewicht te bereiken. Je valt misschien wel iets af, maar niet genoeg. En je komt na een tijdje weer gewoon aan. Frustrerend gewoon!

Je hebt van jouw arts de diagnose Diabetes Type II gekregen. Of, met je huidige lifestyle ben je al aardig op weg om deze diagnose binnenkort te krijgen. Je slikt nu medicijnen, maar wilt daar vanaf. Je wilt terug naar een gezonde balans!

Je wilt zo graag een gezond evenwicht in je gewicht. Maar wist je dat meer dan de helft van alle overgewicht lichamelijke oorzaken kent? En die haal je met gezond eten en veel bewegen niet weg. En dus, je overgewicht helaas ook niet!

BASIS PROGRAMMA

Bij gezondheidscentrum ICMC De Bron pakken wij de klachten graag grondig aan. Bij de bron, integratief en multidisciplinair! In een uitgekiend programma, voor jou op maat gemaakt.

Basis programma Gewicht in Evenwicht
Basis programma Gewicht in Evenwicht

In eerste instantie onderzoekt onze arts of er lichamelijke oorzaken en genetisch bepaalde factoren zijn aan te wijzen die een succesvol afvallen in de weg zouden kunnen staan. Met de juiste orthomoleculaire en natuurgeneeskundige middelen worden deze oorzaken aangepakt.

In het vervolgprogramma word je periodiek gemonitord. In persoonlijke consulten stemt onze arts de persoonlijke behandeling af op jouw situatie van het moment. Maar, in een aantal bijeenkomsten met ‘lotgenoten’ deel je je ervaring, stimuleer je elkaar en worden suggesties uitgewisseld. Wij reiken je extra informatie aan over onderwerpen die het gewicht en een gezonde lifestyle aangaan.

OPTIONELE PROGRAMMA’S

Naast het hierboven beschreven basis programma biedt ICMC De Bron ook een aantal optionele programma’s. Deze programma’s ondersteunen, ieder met een eigen invalshoek, het basisprogramma en versterken het uiteindelijke resultaat. Al deze specials zijn volledig gericht op gewicht management. 

Optionele programma's Gewicht in Evenwicht
Optionele programma’s Gewicht in Evenwicht

RESULTAAT

Natuurlijk is een goede lifestyle belangrijk, met voldoende beweging en goede voeding. Maar door ook lichamelijke oorzaken weg te nemen en rekening te houden met genetisch bepaalde factoren worden belemmeringen voor het succesvol afvallen weggenomen. Daarmee krijg jij je gewicht in evenwicht en kan zelfs Diabetes Type II worden omgekeerd!