Mamma Health

MammaHealth - Thermografische borstscan

 

 

Mamma Health biedt vrouwen vanaf 18 jaar de mogelijkheid om op volstrekt pijnloze en vrouwvriendelijke wijze de gezondheid van hun borsten te bepalen. Het onderzoek vindt plaats door middel van een thermografische borstscan; warmtefoto’s in combinatie met een uniek computerprogramma. Er wordt geen röntgenstraling toegepast.

DEZE METHODE IS GESCHIKT VOOR ALLE VROUWEN

Ook bij vrouwen met borstvergroting, -verkleining of -amputatie (al dan niet met borstprothese) geeft ons thermografische borstscan een duidelijk beeld over de gezondheid van de borsten. Thermografie legt met een infrarood foto het warmtepatroon aan de oppervlakte van de borsten vast. Afwijkingen in het warmtepatroon kunnen wijzen op ongewenste ontwikkelingen in de borsten. Dan moet u denken aan ontstekingen of veranderingen aan aderen. Door periodiek een thermografisch onderzoek te laten doen kunnen ontwikkelingen in het warmtepatroon worden vastgesteld en gevolgd.

De thermografische foto’s worden door een arts, deskundig op het gebied van thermografie, geïnterpreteerd met behulp van een uiterst betrouwbaar computerprogramma.
Onze artsen hebben langdurige ervaring in het beoordelen van borstweefsel. De arts bespreekt met u de uitslag. Als nader onderzoek (in de vorm van echografie, MRI of mammografie) nodig is, wordt u altijd doorverwezen naar uw huisarts.

Prof dr. Reinold Bertz is de grondlegger van het systeem dat Mamma Health gebruikt. Het systeem wordt gebruikt in meer dan 50 klinieken in Duitsland en in vele andere landen.

ERVARING

Mijn dank aan jullie instituut en de wijze van onderzoeken. Wat een heerlijke verademing dat het ook op de MH-manier kan. Niet meer de omslachtige ‘officiële’ manier via huisarts, ziekenhuis en daar de borsten plat te laten drukken. En dan weken, toch een beetje in spanning, zitten wachten op de uitslag. Het is nu echt ‘even bij jullie langs’ (dank voor de koffie). Met een half uurtje weet je al meer en kun je weer verder zonder een paar pijnlijke borsten. Ik raad het elke ‘mamma’ aan.
Groetjes en tot een volgende keer.
Dominique

 

MammaHealth_scanfotoINFORMATIE

De prijs van een onderzoek bedraagt €195,-. Vergoeding is afhankelijk van uw zorgverzekering. Sommige zorgverzekeraars vergoeden het (deels) in het kader van preventieve zorg.

Maak een afspraak. Dat kan al op korte termijn!

Kijk voor meer informatie op de website van Mamma Health