Marc Wervelman

Energetisch Therapeut 

Marc Wervelman - Energetisch Therapeut

Bij zowel lichamelijke als geestelijke (gezondheid)-klachten kunt u kiezen voor energetische therapie.
Energetische therapie (ook wel magnetiseren, paranormaal therapie, healing) is een vorm van natuurgeneeskundige therapie en een veilige behandelwijze van ziekten en aandoeningen. Het uitgangspunt hierbij is het zelfgenezend vermogen van de mens. Daarom is het een volkomen natuurlijke therapie en kan het ook aanvullend, naast andere (reguliere en complementaire) therapieën worden toegepast.

Zelfgenezend vermogen

Als energetische therapeut geef ik via mijn handen verschillende soorten energie door, die het zelfgenezend vermogen van uw lichaam en geest verbeteren. Blokkades worden opgeheven waardoor uw energie weer beter kan stromen en lichaam en geest in evenwicht komen. Dat is vaak het begin van herstel. Pijn kan verdwijnen. U zult zich lichamelijk en geestelijk sterker voelen, waardoor u ziekte en leven weer beter aankunt.

Holistische aanpak

Energetische therapie kenmerkt zich door een ‘holistische’ aanpak. Dat houdt in dat uw lichamelijke, emotionele en geestelijke conditie tegelijkertijd worden behandeld. Omdat hierdoor veel vragen opkomen, komt het vaak voor dat door middel van een kort gesprek extra inzichten en praktische handvatten worden aangereikt in de vorm van aanbevelingen en persoonlijke adviezen. Tijdens behandelingen en gesprekken maak ik gebruik van buitenzintuigelijke waarneming. Dat houdt in dat ik dingen voel, zie, hoor of intuïtief ‘weet’, die kunnen helpen bij uw herstelproces.