Onze Online Ondersteuning

ICMC De Bron is als integratief gezondheidscentrum voortdurend bezig met de gezondheid en vitaliteit van onze cliënten. Dat blijven we ook doen natuurlijk. Wij hebben een groot team van professionals in huis die op vele gebieden advies, tips, ondersteuning en consulten kunnen geven. Waar mogelijk bieden we onze consulten nu online aan. Wij vinden dit niet ideaal, maar willen toch in een behoefte voorzien en onze cliënten zo veel mogelijk ondersteuning bieden.

 

Hoe werkt het?

 1. Bel of mail ons of maak gebruik van ons contactformulier op de website. Geef daarbij kort de klacht en jouw wensen aan, en eventueel een tijdstip waarop je beschikbaar bent.
 2. Wij bellen je zo spoedig mogelijk terug om jouw situatie verder te bespreken en om een afspraak met een van onze professionals in te plannen. Per mail ontvang je vervolgens nadere instructies (voor video-bellen e.d.) en een bevestiging.
 3. De betreffende professional neemt op het tijdstip van de afspraak contact met je op voor het consult. Dit kan natuurlijk gewoon telefonisch, maar video-bellen heeft vaak de voorkeur.
 4. Indien (natuurgeneeskundige) middelen, kruiden, supplementen e.d. nodig zijn, zullen die door ons worden besteld en vervolgens per post / courier aan huis worden geleverd.

 

Wat kost het?

Hoewel iedere therapeut normaal zijn eigen tarief heeft, willen wij in deze periode een vast online tarief hanteren van €25 per 20 minuten. Dit bedrag is exclusief de eventueel benodigde (natuurgeneeskundige) middelen (zie punt 4 hierboven).

Consulten van veel van onze professionals worden vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Raadpleeg hiervoor jouw polis. Je ontvangt van ons per mail een factuur, die je vervolgens kunt indienen bij de zorgverzekeraar.

 

Aan welke ondersteuning kun je denken?

Wij hebben een team van professionals in huis die op vele gebieden advies, tips, ondersteuning en consulten kunnen geven. Een aantal voorbeelden:

 • Wat kan ik doen om mijn vitaliteit te behouden en een optimale weerstand op te bouwen?
 • Ik voel me angstig en ben bang in deze tijden. Ik pieker daardoor veel en slaap slecht. Wat kan ik doen?
 • Ik vind het fijn om mijn specifieke gezondheidssituatie eens te bespreken met een buitenstaande professional;
 • Ik zit thuis met mijn partner (en kinderen). Hoe verdeel ik mijn aandacht tussen werk en privé, en houd ik mijn situatie thuis leefbaar en gezond?
 • Wat kan ik doen om mijn kinderen op een prettige en goede manier te begeleiden in deze tijden van thuis leren en spelen?
 • Ik zat al met klachten thuis, maar aandacht daarvoor wordt volledig overschaduwd door Corona. Ik wil deze klachten graag bespreken.
 • Ik besef me dat ik moet bewegen om vitaal te blijven, maar ik ervaar helaas pijn en klachten en kan me niet vrijelijk bewegen;
 • Welke oefeningen kan ik doen om mijn conditie op peil te houden of te verbeteren;
 • Ik heb een burnout en ervaar nog steeds heel veel stress. Maar ‘gedwongen’ thuis zitten geeft mij geen rust. Wat kan ik doen?
 • Ik ervaar lichamelijke of geestelijke klachten, maar heb geen idee waar die klachten vandaan komen. Wat kan ik doen?

Dit zijn slechts voorbeelden. Neem vrijblijvend contact met ons op om jouw vraag te bespreken!

 

Meditatie en Mindfulness

Je kunt ook contact met ons opnemen voor meditatie en mindfulness begeleiding en oefeningen.

Al duizenden jaren gebruiken mensen de meest uiteenlopende technieken om hun geest tot bedaren te brengen en een rustiger staat van zijn te bereiken. Maar ook om te reflecteren op de situatie en de eigen positie in de gemeenschap.

 

Gewoon een goed gesprek

Tot slot kun je, in deze bizarre tijden altijd bellen voor gewoon een goed gesprek. Van harte bied ik persoonlijk je dit gesprek gratis aan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.