Rosalind Veltman

Personal Life Coach

Rosalind Veltman - Personal Life Coach

Als Life Coach kijk ik met cliënten naar hun leven; zowel werk als privé. Hoe zijn belemmeringen in denken, voelen en handelen ontstaan? Wat is de dieperliggende vraag achter het symptoom? Wat vraagt om een grondige herziening?
We brengen het probleem helder in kaart en kijken naar de opties voor de cliënt om zelf een concrete stap te maken in de persoonlijke groei. Het kan gaan om nieuw te ontwikkelen vaardigheden in omgang en communicatie met werk- en leefomgeving. Het kan gaan om dieper inzicht te verkrijgen in vastgelopen (levens)patronen.

Werkwijze en bronnen

De aanpak is nooit standaard, maar steeds weer volledig afgestemd op de vraag en problematiek van de cliënt. Ik werk met verschillende interventiemethodes. Dynamiek, diepgang en humor zijn kenmerkend. Ik ontleen mijn materiaal aan TA, NLP, Systemisch Werk, Biografiek en theatermethodieken.

Achtergrond

Mijn achtergrond ligt in het theater als docent en actrice. Sinds 2000 heb ik mijn eigen bureau waar vanuit ik coach, train (communiceren en presenteren) en inzetbaar ben als trainingsacteur. Daarnaast geef ik les op verschillende opleidingen op het gebied van persoonlijke groei en communicatie. Coachingsopleidingen: Hoogendijk loopbaancoaching in Driebergen; Phoenix Opleidingen in Utrecht.


Mijn missie als coach is geslaagd wanneer de cliënt moed, energie en inspiratie krijgt om verandering daadwerkelijk in te zetten.