Yelle Nuse

(Groeps)coach

 
Na vele omzwervingen, van verpleegkunde en gezondheidsrecht tot en met allerlei bestuurlijke en directiefuncties ben ik in 2013 teruggekeerd naar wat ik ooit het allerleukst vond: mensen helpen om zelf hun leven en situatie (weer) vorm te geven. Daar krijg ik uiteindelijk enorm veel energie van.

Zelf heb ik dus ook doelbewust gekozen om mijn eigen werkzame leven opnieuw vorm te geven en mijn eigen passie te volgen.

Coaching en training

In coaching of training verkennen we de vraag of het probleem. Wat zit er achter en welke belemmeringen voel je. Welke nieuwe ontwikkeling is nodig om tot ontplooiing te komen? Waar zit jouw potentieel en hoe kom je tot Persoonlijk Leiderschap? Dit kan op alle terreinen van leven en werk, voor jong en ouder…..

Gereedschap

Mijn ‘gereedschap’ bestaat uit eenvoudige oefeningen en werkvormen. Het doel is deelnemers te leren de weg te vinden naar bestendig Persoonlijk Leiderschap en effectief gedrag. De route verloopt niet altijd vanzelf; de sluipwegen zijn vaak interessant en leveren waardevolle informatie.
Ik geniet er van als mensen hun eigen oplossingen en gedrag kunnen kiezen; dat is autonomie en eigenaarschap van hun leven.

Achtergrond

Ik ben breed opgeleid (HBO en universitair) met een breed palet aan werkervaring. Laatstelijk heb ik in twee jaar de stevige leergang ‘transformationeel coachen’ en transformationeel trainen’ gevolgd. Mijn werk zat altijd in de hoek van gezondheidszorg en welzijn.


Mijn motto: nieuwe vrijheid voor mensen die vastlopen.